Sosyal Medya

GÃœNCEL

BaÅŸbakanımız Kutlama Etkinlerine katılacak 

Başbakan Erdoğan, Rize'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıldönümü etkinliklerine katılarak hemşehrilerine hitap edecek.



BaÅŸbakan Recep Tayyip ErdoÄŸan, Rize'nin düşman iÅŸgalinden kurtuluÅŸunun 93. yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen geceye katlacak ve  hemÅŸehrilerine hitap edecek.

Başbakan ERDO?AN Meclisteki yoğun çalışmlarının ve Türkiyedeki Gündemden uzak geçtiğimiz haftalarda İstanbul'da düzenlenen Ordu ve Giresun buluşmlarından sonra 04 Nisan'da İstanbul'da düzenlenecek Rize'nin kurtuluş etkinliklerine katlacak.

 

 

 

En son 2008 yılında Yine Ridef'in organize ettiÄŸi KurtuluÅŸ gecesine katılan ERDO?AN,o gece Haldun AlagaÅŸ spor salonun boÅŸ olması ve az sayıda HemÅŸehrilerinin geldiÄŸi için gecede kısa süre kalmış ve ordan BaÄŸcılardakı Bayburtlular gecesine gitmiÅŸti.Bayburtlular gecesinde daha görkemli karşılanması o yıl ciddi ÅŸekilde eleÅŸtirilere maruz kalmıştı.

Bu yıl çalışmlarını sıkı tutuan RÄ°DEF yönetimi bu yıl ki 93.ncü kurtuluÅŸ şöleninde hem seçim olmaSI NEDENÄ° Ä°LEDE BÄ°R ÇOK SÄ°YASÄ°LERÄ°NDE BOY GÖSTERECE?Ä°NÄ° NEDENÄ° Ä°LE GÖRKEMLÄ° GEÇMESÄ° İÇİN ÇALIÅžMLARINA HIZ VERDÄ°?Ä° BELÄ°RTÄ°LÄ°YOR.  

Kutlama programına rİZE'NİN ESKİ YENİ Bakan,Milletvekili,Bürokrat,İşadamı ve yoğun Rizelilerin katılması beklenen geceye herkesi davet eden Ridef başkanı Ahmet YURTMAN"Her Rizeliyim diyen İstanbul'da bu çoşkuyu görüp yaşamak istyen herkesi bu etkinliğe davet ediyorum."dedi.

      

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.